discuss@lists.openscad.org

OpenSCAD general discussion

View all threads

Q: OpenSCAD Syntax Properties File for SciTE?

L
LenStruttmann
Tue, May 4, 2021 1:34 PM

Q: Is there an OpenSCAD language syntax properties file around for SciTE?

I'm trying to migrate from Win10 to Ubuntu and I would love to use SciTE as
my editor.

My searches here and the web in general have come up empty.

Thanks!  Len

--
Sent from: http://forum.openscad.org/

Q: Is there an OpenSCAD language syntax properties file around for SciTE? I'm trying to migrate from Win10 to Ubuntu and I would love to use SciTE as my editor. My searches here and the web in general have come up empty. Thanks! Len -- Sent from: http://forum.openscad.org/
L
LenStruttmann
Wed, May 5, 2021 12:33 AM

Never mind  :-)  I was finally able to get Notepad++ installed on Ubuntu,
which is even better.

--
Sent from: http://forum.openscad.org/

Never mind :-) I was finally able to get Notepad++ installed on Ubuntu, which is even better. -- Sent from: http://forum.openscad.org/
L
lar3ry
Fri, May 7, 2021 4:30 AM

LenStruttmann wrote

Never mind  :-)  I was finally able to get Notepad++ installed on Ubuntu,
which is even better.

I too am a BIG fan of Notepad++, and downloaded it. I ran into one problem,
it seems to show decidedly Window-ish directories in the left panel of the
Save or Load requester.

When saving, I get directories I can use in to save (/home/larry/Documents),
but I can't seem to get to that directory when I try to load.

Did you have a similar problem, and if so how did you get around it?

--
Sent from: http://forum.openscad.org/

LenStruttmann wrote > Never mind :-) I was finally able to get Notepad++ installed on Ubuntu, > which is even better. I too am a BIG fan of Notepad++, and downloaded it. I ran into one problem, it seems to show decidedly Window-ish directories in the left panel of the Save or Load requester. When saving, I get directories I can use in to save (/home/larry/Documents), but I can't seem to get to that directory when I try to load. Did you have a similar problem, and if so how did you get around it? -- Sent from: http://forum.openscad.org/