discuss@lists.openscad.org

OpenSCAD general discussion

View all threads

OpenSCAD seems to have stopped working for me

WL
William Lugg
Fri, May 20, 2022 2:58 AM

I've been using OpenSCAD for a while on my Linux Mint 20.3 box but
tonight when I tried to open it, it didn't.  When I entered the command
from the start menu oin the terminal I get the following:

luggw1@tahoe:~$ /usr/bin/flatpak run --branch=stable --arch=x86_64
--command=openscad --file-forwarding org.openscad.OpenSCAD @@ %f @@

Gtk-Message: 21:21:18.250: Failed to load module "xapp-gtk3-module"
Qt: Session management error: Could not open network socket
QString::arg: Argument missing: , /home/luggw1/%f
qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for
QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
No XVisualInfo for format QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
Falling back to using screens root_visual.
qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for
QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
No XVisualInfo for format QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
Falling back to using screens root_visual.
qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for
QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for
QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
Could not initialize GLX

FWIW, I just did an update to my NVidia 510 drivers that came via Mint's
update service.  My other CAD S/W is working though (FreeCAD and QCAD).

Any thoughts as to how I can fix this?

Thanks
Bill Lugg

I've been using OpenSCAD for a while on my Linux Mint 20.3 box but tonight when I tried to open it, it didn't.  When I entered the command from the start menu oin the terminal I get the following: luggw1@tahoe:~$ /usr/bin/flatpak run --branch=stable --arch=x86_64 --command=openscad --file-forwarding org.openscad.OpenSCAD @@ %f @@ Gtk-Message: 21:21:18.250: Failed to load module "xapp-gtk3-module" Qt: Session management error: Could not open network socket QString::arg: Argument missing: , /home/luggw1/%f qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for QSurfaceFormat(version 2.0, options QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) No XVisualInfo for format QSurfaceFormat(version 2.0, options QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) Falling back to using screens root_visual. qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for QSurfaceFormat(version 2.0, options QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) No XVisualInfo for format QSurfaceFormat(version 2.0, options QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) Falling back to using screens root_visual. qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for QSurfaceFormat(version 2.0, options QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for QSurfaceFormat(version 2.0, options QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) Could not initialize GLX FWIW, I just did an update to my NVidia 510 drivers that came via Mint's update service.  My other CAD S/W is working though (FreeCAD and QCAD). Any thoughts as to how I can fix this? Thanks Bill Lugg
M
MichaelAtOz
Mon, May 30, 2022 1:33 AM

Hi Bill,

I'm not a Linux guy, but it does look graphic related, did you try reverting the graphics driver?

-----Original Message-----
From: William Lugg [mailto:luggw1@protonmail.com]
Sent: Fri, 20 May 2022 12:58
To: discuss@lists.openscad.org
Subject: [OpenSCAD] OpenSCAD seems to have stopped working for me

I've been using OpenSCAD for a while on my Linux Mint 20.3 box but
tonight when I tried to open it, it didn't.  When I entered the command
from the start menu oin the terminal I get the following:

luggw1@tahoe:~$ /usr/bin/flatpak run --branch=stable --arch=x86_64
--command=openscad --file-forwarding org.openscad.OpenSCAD @@ %f @@

Gtk-Message: 21:21:18.250: Failed to load module "xapp-gtk3-module"
Qt: Session management error: Could not open network socket
QString::arg: Argument missing: , /home/luggw1/%f
qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for
QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
No XVisualInfo for format QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
Falling back to using screens root_visual.
qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for
QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
No XVisualInfo for format QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
Falling back to using screens root_visual.
qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for
QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for
QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
Could not initialize GLX

FWIW, I just did an update to my NVidia 510 drivers that came via Mint's
update service.  My other CAD S/W is working though (FreeCAD and QCAD).

Any thoughts as to how I can fix this?

Thanks
Bill Lugg

--
This email has been checked for viruses by AVG.
https://www.avg.com

Hi Bill, I'm not a Linux guy, but it does look graphic related, did you try reverting the graphics driver? > -----Original Message----- > From: William Lugg [mailto:luggw1@protonmail.com] > Sent: Fri, 20 May 2022 12:58 > To: discuss@lists.openscad.org > Subject: [OpenSCAD] OpenSCAD seems to have stopped working for me > > I've been using OpenSCAD for a while on my Linux Mint 20.3 box but > tonight when I tried to open it, it didn't. When I entered the command > from the start menu oin the terminal I get the following: > > luggw1@tahoe:~$ /usr/bin/flatpak run --branch=stable --arch=x86_64 > --command=openscad --file-forwarding org.openscad.OpenSCAD @@ %f @@ > > Gtk-Message: 21:21:18.250: Failed to load module "xapp-gtk3-module" > Qt: Session management error: Could not open network socket > QString::arg: Argument missing: , /home/luggw1/%f > qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for > QSurfaceFormat(version 2.0, options > QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, > redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize > -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior > QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace > QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) > No XVisualInfo for format QSurfaceFormat(version 2.0, options > QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, > redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize > -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior > QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace > QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) > Falling back to using screens root_visual. > qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for > QSurfaceFormat(version 2.0, options > QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, > redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize > -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior > QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace > QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) > No XVisualInfo for format QSurfaceFormat(version 2.0, options > QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, > redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize > -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior > QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace > QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) > Falling back to using screens root_visual. > qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for > QSurfaceFormat(version 2.0, options > QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, > redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize > -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior > QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace > QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) > qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for > QSurfaceFormat(version 2.0, options > QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, > redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize > -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior > QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace > QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) > Could not initialize GLX > > FWIW, I just did an update to my NVidia 510 drivers that came via Mint's > update service. My other CAD S/W is working though (FreeCAD and QCAD). > > Any thoughts as to how I can fix this? > > Thanks > Bill Lugg -- This email has been checked for viruses by AVG. https://www.avg.com
WL
William Lugg
Mon, May 30, 2022 2:28 AM

Well, that's the curious thing.  This was just an update to the already
installed graphics driver, not a new NVidia version, so there's nothing
to revert to.  What's even more puzzling is that I downloaded the
AppImage of the same version and it works fine.  Only the one running
through FlatPak seems not to work now.

Bill Lugg

On 5/29/22 19:33, MichaelAtOz wrote:

Hi Bill,

I'm not a Linux guy, but it does look graphic related, did you try reverting the graphics driver?

-----Original Message-----
From: William Lugg [mailto:luggw1@protonmail.com]
Sent: Fri, 20 May 2022 12:58
To: discuss@lists.openscad.org
Subject: [OpenSCAD] OpenSCAD seems to have stopped working for me

I've been using OpenSCAD for a while on my Linux Mint 20.3 box but
tonight when I tried to open it, it didn't.  When I entered the command
from the start menu oin the terminal I get the following:

luggw1@tahoe:~$ /usr/bin/flatpak run --branch=stable --arch=x86_64
--command=openscad --file-forwarding org.openscad.OpenSCAD @@ %f @@

Gtk-Message: 21:21:18.250: Failed to load module "xapp-gtk3-module"
Qt: Session management error: Could not open network socket
QString::arg: Argument missing: , /home/luggw1/%f
qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for
QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
No XVisualInfo for format QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
Falling back to using screens root_visual.
qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for
QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
No XVisualInfo for format QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
Falling back to using screens root_visual.
qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for
QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for
QSurfaceFormat(version 2.0, options
QFlagsQSurfaceFormat::FormatOption(), depthBufferSize -1,
redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize
-1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior
QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace
QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile)
Could not initialize GLX

FWIW, I just did an update to my NVidia 510 drivers that came via Mint's
update service.  My other CAD S/W is working though (FreeCAD and QCAD).

Any thoughts as to how I can fix this?

Thanks
Bill Lugg

--
This email has been checked for viruses by AVG.
https://www.avg.com

Well, that's the curious thing.  This was just an update to the already installed graphics driver, not a new NVidia version, so there's nothing to revert to.  What's even more puzzling is that I downloaded the AppImage of the same version and it works fine.  Only the one running through FlatPak seems not to work now. Bill Lugg On 5/29/22 19:33, MichaelAtOz wrote: > Hi Bill, > > I'm not a Linux guy, but it does look graphic related, did you try reverting the graphics driver? > > >> -----Original Message----- >> From: William Lugg [mailto:luggw1@protonmail.com] >> Sent: Fri, 20 May 2022 12:58 >> To: discuss@lists.openscad.org >> Subject: [OpenSCAD] OpenSCAD seems to have stopped working for me >> >> I've been using OpenSCAD for a while on my Linux Mint 20.3 box but >> tonight when I tried to open it, it didn't. When I entered the command >> from the start menu oin the terminal I get the following: >> >> luggw1@tahoe:~$ /usr/bin/flatpak run --branch=stable --arch=x86_64 >> --command=openscad --file-forwarding org.openscad.OpenSCAD @@ %f @@ >> >> Gtk-Message: 21:21:18.250: Failed to load module "xapp-gtk3-module" >> Qt: Session management error: Could not open network socket >> QString::arg: Argument missing: , /home/luggw1/%f >> qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for >> QSurfaceFormat(version 2.0, options >> QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, >> redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize >> -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior >> QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace >> QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) >> No XVisualInfo for format QSurfaceFormat(version 2.0, options >> QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, >> redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize >> -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior >> QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace >> QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) >> Falling back to using screens root_visual. >> qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for >> QSurfaceFormat(version 2.0, options >> QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, >> redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize >> -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior >> QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace >> QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) >> No XVisualInfo for format QSurfaceFormat(version 2.0, options >> QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, >> redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize >> -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior >> QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace >> QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) >> Falling back to using screens root_visual. >> qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for >> QSurfaceFormat(version 2.0, options >> QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, >> redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize >> -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior >> QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace >> QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) >> qt.glx: qglx_findConfig: Failed to finding matching FBConfig for >> QSurfaceFormat(version 2.0, options >> QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize -1, >> redBufferSize 1, greenBufferSize 1, blueBufferSize 1, alphaBufferSize >> -1, stencilBufferSize -1, samples -1, swapBehavior >> QSurfaceFormat::SingleBuffer, swapInterval 1, colorSpace >> QSurfaceFormat::DefaultColorSpace, profile QSurfaceFormat::NoProfile) >> Could not initialize GLX >> >> FWIW, I just did an update to my NVidia 510 drivers that came via Mint's >> update service. My other CAD S/W is working though (FreeCAD and QCAD). >> >> Any thoughts as to how I can fix this? >> >> Thanks >> Bill Lugg > > -- > This email has been checked for viruses by AVG. > https://www.avg.com >