[OpenSCAD] Object appears in F6 render but not F5 preview

Don Garrett dgarrett at acm.org
Sat Apr 14 18:40:25 EDT 2018


Thanks for following up. I've also been seeing this on Ubuntu 17.10.

On Fri, Apr 13, 2018 at 4:50 PM Jamie Bainbridge <jamie.bainbridge at gmail.com>
wrote:

> On 12 April 2018 at 15:35, Jamie Bainbridge <jamie.bainbridge at gmail.com>
> wrote:
> > On 12 April 2018 at 08:52, Torsten Paul <Torsten.Paul at gmx.de> wrote:
> >> I think that Ubuntu still has opencsg < 1.4.2. You could verify
> >> that in the Help->Library Info window.
> >>
> >> Older versions of opencsg have an issue that could cause the
> >> effects you describe.
> >
> > Aha you are correct, I have OpenCSG 1.4.0
>
> To follow up on this, I fixed it with later libraries:
>
> * Remove libopencsg1_1.4.0 from Ubuntu 16.04 (this removes
> openscad-nightly but that's okay)
> * Install libglew2 and openscg1_1.4.2 from Ubuntu unstable (soon to be
> 18.04 LTS)
> * Install openscad-nightly again
>
> This has solved the problem, I cannot reproduce the disappear-on-F5 at all.
>
> Thanks again Torsten!
>
> Jamie
>
> _______________________________________________
> OpenSCAD mailing list
> Discuss at lists.openscad.org
> http://lists.openscad.org/mailman/listinfo/discuss_lists.openscad.org
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscad.org/pipermail/discuss_lists.openscad.org/attachments/20180414/c2e0b853/attachment.html>


More information about the Discuss mailing list